Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (7.44 secunde)
Un adolescent a fost lovit pe trecerea de pietoni de o masina a politiei, in Bacau. Tanarul de 16 ani a fost ranit usor si a ajuns la spital.
MAE de la Bucuresti vorbeste despre "trecerea la o viziune proactiva asupra viitorului comun al regiunii" (Marea Neagra, dar si Republica Moldova sunt incluse in bazinul ei extins). MAE pledeaza pentru trecerea centrului de greutate de pe "a anticipa" pe "a prefigura" si "a proiecta".
Trecerea a durat aproape doua decenii, nu este completa, evident, dar este deja un succes istoric. S-au mai vazut incercari de a transforma pasnic dictaturi in democratii sau economii centralizate in economii libere.
Doua fete de 15 si 16 ani au fost lovite de un sofer pe trecerea de pietoni, pe o strada din Galati.
Aderarea Estoniei si Lituaniei, care ar fi vrut deja sa faca trecerea acum, este incerta si pentru 2008. ... Am intrat in anul euro, s-ar putea spune examinand trecerea unor tari petroliere din Orientul Mijlociu de la dolarul american la euro ca moneda de referinta.
Expertii in economie recomanda trecerea de la ROBOR la dobanda fixa: romanii care au credite in lei pot economisi, astfel, sute de lei, in unele cazuri.
Aceasta a lovit-o pe copila chiar pe trecerea de pietoni. Va reamintim ca la inmormantarea fetei a izbucnit un scandal monstru, iar cinci politisti au fost batuti.
"Popeye se intoarce!", si mai ales dimensiunile sale (desi e drept ca in 1990 prezenta la urne a fost mai mult decat dubla fata de 2007) arata insa, clar, ca in psihicul colectiv romanesc singura transformare este cea care marcheaza trecerea de la paternalismul de stanga (tatucul ocrotitor, presedintele "sarac, dar cinstit" etc.) la populismul lui "Fat-Frumos pe Cal Alb" care rapune "Balaurul Coruptiei" si cohorta de "oligarhi" si "grupuri de interese nelegitime" aferenta.
O fata de 11 ani din Vaslui a ajuns la spital, dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina de politie.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Cand a ajuns la intersectia cu aleea Fetesti nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de P. ... Garoafei si al carui conducator auto nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea".
Unul dintre cei sase copii accidentati pe trecerea de pietoni, de un sofer baut si fara permis, a murit in urma cu scurt timp la spitalul din Timisoara.
Trecerea nu avea marcaj, intrucat in zona fusesera facute lucrari de asfaltare.
Sorin Mema, in varsta de 43 de ani, impreuna cu sotia, Liliana, de 43 de ani, si fiul acestora, Serban Costin, de 16 ani, se angajasera in traversarea strazii pe trecerea de pietoni la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero, cand au fost loviti de taximetrul condus imprudent de B.D.L, de 25 ani.
Martorii sustin ca accidentul a avut loc chiar pe trecerea de pietoni, insa oamenii legii spun ca minorul a traversat in fuga, printr-un loc nepermis. ... Copilul era pe trecerea de pietoni", a spus un martor la accident.
Carambol cu 3 masini, in fata INML Bucuresti! Doua eleve au fost lovite pe trecerea de pietoni
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
Orsova, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW condus de C. ... Lascar Catargiu, de la stanga catre dreapta privind sensul de mers al autoturismului, pe trecerea pentru pietoni si la culoarea verde a semaforului electric destinat acestora.
Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera A depasit coloana oprita la bariera Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
google-analytics.com